Tarieven

Doordat ik gebruik maak van flexibele werkplekken, geen secretaresse in dienst heb en mij heb uitgeschreven als advocaat, kan ik mijn vaste lasten en daarmee het uurtarief laag houden. Voor verrichtingen die alleen uitgevoerd kunnen worden door een advocaat, zoals het indienen van een verzoekschrift, heb ik goede prijsafspraken met een advocaat gemaakt zodat ook de totale kosten voor u relatief laag kunnen blijven.

 

DSC_4562

Uurtarief

Zowel voor de mediationgesprekken als voor het eventueel vastleggen van de gemaakte afspraken in een vaststellingsovereenkomst, convenant of ouderschapsplan hanteer ik een tarief van € 125,00 per uur inclusief BTW (exclusief BTW € 103,31 per uur). Ik breng geen kantoorkosten in rekening. Het is gebruikelijk dat partijen de kosten delen. Bij arbeidsmediations neemt de werkgever de kosten vaak voor zijn of haar rekening.

Ik stuur maandelijks een factuur met daarop een overzicht van de verrichte werkzaamheden. Er wordt gerekend met tijdseenheden van een kwartier.

Een mediationtraject bestaat gemiddeld uit 3-5 gesprekken van 1,5 tot 2 uur. Daarnaast is het mogelijk om mij de gemaakte afspraken te laten vastleggen in een passend document.

Vaste tarieven

Het is mogelijk om van tevoren een vast tarief af te spreken voor het gehele mediationtraject. Voor het bespreken van de mogelijkheden hiertoe kun je contact met mij opnemen.

Terugbelverzoek

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul jouw naam en telefoonnummer in, en ik bel je binnen 1 werkdag terug!