Mediation

Mediation is de manier van conflicthantering waarbij deelnemers zelf invloed kunnen blijven uitoefenen. Bij andere vormen van conflicthantering, zoals bijvoorbeeld de rechtspraak, geef je de controle uit handen en heb je zelf over het algemeen nog maar weinig invloed op zowel de wijze waarop de procedure loopt als op de uitkomst. Je wordt grotendeels afhankelijk van derden. Als mediator help ik de deelnemers om boven tafel te krijgen wat er speelt en begeleid ik hen naar een zo goed mogelijke oplossing toe. Door mijn ervaring als advocaat kan ik de deelnemers vervolgens helpen om, indien dat nodig is, de afspraken op een juridisch juiste wijze vast te leggen. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk (o.a. notaris, kindercoach, advocaat, fiscalist, makelaar, accountant, pensioendeskundige) dat ik desgewenst kan inschakelen.

Voor meer algemene informatie over mediation en voor informatie over de verschillende toepassingsgebieden verwijs ik je naar het keuzemenu hiernaast.

"Door mijn ervaring als advocaat kan ik de deelnemers vervolgens helpen om, indien dat nodig is, de afspraken op een juridisch juiste wijze vast te leggen."

Roosmarijn de Lange - Jurist en mediator

Terugbelverzoek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul jouw naam en telefoonnummer in, en ik bel je binnen 1 werkdag terug!